Bonus og kampanjer

Få poker bonus! Nye spillere som ankommer et hvilket som helst pokerrom får ofte en bonus bare for å sette inn penger på spillekontoen. Slik får du din bonus på de beste pokerrommene.

Hvilken pokerside anbefales, og hvor får du mest igjen for pengene når du skal spille nettpoker? Det er smart å finne den siden du liker best, og ikke basere dine meninger på andres vurdering. Det er ikke bra for pokermiljøet om alle pokerspillere hadde samlet seg kun rundt en aktør, da ville konkurransen uteblitt og vi spillere ville til slutt blitt taperen. Finn ut hvilken side du liker best ved å prøve flere aktører, og start spillingen for alvor på den pokersiden du liker best.

Les også: Nå kan alle som vil gjøre livet morsommere hos norske casinoer, der får du anbefalinger av hyggelige spillselskaper på nett.

Pokerspilling er først og fremst noe man gjør for underholdning, og det er svært få som sitter igjen med penger etter å ha vært i denne bransjen lenge nok. Bare de aller beste og skarpeste hodene som i tillegg har hatt en posjon flaks vil klare det. Det er de eneste som lykkes, og hele tiden er det noen fra toppen som faller fra. Det beste rådet til de som har vunnet stort en gang er vel derfor å satse på å gi seg på topp! En klassisk feil er jo nettopp det å spille opp store gevinster.

Finnes trygge steder å spille poker på nett?

Ja. Mange kjente spillselskaper er testet og prøvd av spillere som kjenner bransen, og mange har har satt inn penger og tatt ut penger fra gevinster før. Det er ikke farlig, som regel, hvis man forholder seg kun til de seriøse aktørene. Det skal sies at det også finnes mange useriøse selskaper i bransjen.

Er det spesielle bonusvilkår som gjelder?

Som alle andre spillselskaper som tilbyr velkomstbonuser og andre spillbonuser og kampanjer, er det også her bonusvilkår som gjelder. Den som benytter seg av bonusen bør selvsagt lese igjennom vilkårene fra det enkelste spillselskap (disse vilkårene finner du informasjon om ved registrering hos det enkelte selskapet). Når det er sagt, skal det også nevnes at vilkårene fra nevnte aktører på denne siden etter vår vurdering er fullstendig akseptable og heller mot å være i favør til spillerne, og for øvrig mye bedre enn bonusvilkår vi har blitt kjent med fra diverse andre spillesider.