Beste pokersider for nettpoker

Finn de beste stedene å spille Texas Holdem på. Vi har listet opp et lite utvalg pokersider som egner seg spesielt til denne pokervarianten.

Hvilken pokerside bruker du når du spiller poker? Det er vanskelig å anbefale noen bestemte sider, siden det alltid vil være personlige forhold som spiller inn ved valg av pokerside å spille på.

Les også: Prøv nye nytt, og ha det morro med eksklusive casinobonuser, der er det mange tips om mange anbefalte norske spilloperatører.

Det finnes mange gode pokersider på nett, og du kan

  1. Spille poker fra mobilen
  2. Bruke datamaskinen til å spille nettpoker
  3. Spille online poker på nettbrett
  4. Eller til og med spille poker gratis i vurtual reality med vennene dine

Mulighetene er mange for den som ønsker å få rike opplevelser med pokerspilling over nettet. Noen pokerspillere blir også rike, men sannsynligheten for å bli rik på nettpoker er forsvinnende liten om man sammenligner med antall pokerspillere på nettet. Det betyr imidlertid ikke at det er umulig å tjene penger på pokerspill. Det er heller en indikasjon på at de fleste som spiller poker på nett gjør det fordi de synes det er morsomt.

Pokerspilling på nett er for de fleste altså bare rekreasjon. De forventer å tape penger, de fleste, men gjør det likevel fordi de synes det er gøy å være med, og man har alltid spenning. Enten man er på farten eller sitter hjeme i egen stue så er poker alltid tilgjengelig gjennom internett. Siden det er verdens mest populære kortspill er det da også naturlig at mange deltar i dette, og en god del velger å bruke penger på dette. Det er bare et fåtall som er virkelig god, det betyr at man faktisk har rimelig gode sjanser til å tjene store penger på nettpoker dersom man er dyktig nok.

Tjene penger med pokerroboter

Problemet med pokerroboter er i aller høyeste grad reelt, og mange dårlige pokerspillere sitter hjemme med et vindu i nettleseren der de har en pokerside oppe, og et annet vindu der de har et hjelpeprogram oppe. Det er ikke ulovlig i forhold til myndighetenes juridiske regelverk, men det er ikke populært blant pokeroperatører og spillselskaper som har utviklet sterke algoritmer for å identifisere juksespillere.

Pokerroboter fungerer godt nok til at det er et svartebørs-marked for disse, og de selges på flere sider på nettet. Vær imidlertid klar over at de fleste spillselskaper har egne retningslinjer for bruk av slik programvare, og de kan konfiskere dine gevinster dersom det skal vise seg at du har jukset ved å bruke en pokerrobot, og i grove tilfeller kan de også vurdere å saksøke.

Det er kort og godt bedre å spille uten disse pokerrobotene. Spill fordi det er morsomt, og gjør det med menneskelig innsats, så vil du heller ikke bli tatt på sengen.

De beste pokersider på nett

Det finnes mange spillselskaper på nett som tilbyr pokerbord der Texas Holdem spilles, og mange kjører også online turneringer.

Før man begynner å spille Texas Holdem på internett bør man finne et egnet sted. Man skal være klar over at enkelte selskaper har en alt for høy rake (de tar en stor andel av potten til spillerne), og de samme selskapene har også ofte få bord å velge blant.

På pokertjenestene på nett kan du imidlertid finne ledige bord til nesten enhver tid, og de har mellom 10.000 – 28.000 spillere til enhver tid.