Hvordan vinne i poker

Drømmer du om å vinne i poker hver gang du spiller? Her følger noen gode råd for hvordan du kan vinne penger i poker.

Vinne i poker: Mange pokerspillere drømmer om å leve av å spille poker. Det er mulig å lære seg å spille poker og bli en god pokerspiller, selv om man ikke “har det i blodet

Les også: Hvorfor ikke vinne i spill, med en oversikt over vidunderlige nettkasinoer med de beste spilleautomater.

Spill og få mye gratis erfaring: Start gjerne med å spille gratis, og på den måten kan du lære ulike pokerspill. Flere steder kan du spill gratis poker, for eksempel de fleste kjente og profilerte aktørene i markedet har et slikt tilbud. Du kan lære de ulike pokerspillene før du i det hele tatt forsøker å spille med virkelige penger.

Lær fra roboter og nybegynnere: Registrer deg for på en gratis online poker nettside, som den nevnt over. Du kan lære mye bare ved å leke med roboter, og deretter gå videre til å spille med andre nybegynnere. Fortsett med nybegynnere til du lære det grunnleggende. Når du føler deg komfortabel gå videre til mer avanserte.

Spill poker med penger: Deretter, når du har spillt på nivåer et sted over nybegynner med gratis penger, går du tilbake til nybegynner-nivå. Nå kan du også forsøke å spille med virkelige penger. Hvis du ligger noen nivå over nybegynner-stadiet kan du begynne å vinne penger på bord som har mange nybegynnere. Når en som er flere nivå over poker-nybegynner-nivå kalles dette for å fiske.

Ta notater etter hver økt med pokerspilling. Lærte du noe nytt? Skriv ned de grunnleggende hendene, og starthender. Skriv ned alt du lærer mens du spiller med både roboter og virkelige mennesker.

Registrer deg for online betaling spill og turneringer. Alt er der for deg, uten at du måtte gå ut av huset.

Det finnes mange bøker om poker skrevet av noen svært kjente pokerspillere, disse kan du lære mye fra. For eksempel er bøkene av Doyle Brunson godt materiale for en som ønsker å leve av å spille poker. Når det er sagt blir man ikke rik eller god i poker bare ved å lese en bok skrevet av en dyktig pokerspiller.

Det tar en stund å bli god pokerspiller. Noen spillere har det i blodet, men alle kan lære å bli gode pokerspillere. Hemmeligheten til å vinne i poker er å få så mye erfaring som mulig, og lære av de erfaringene man får slik at man hele tiden blir bedre.

Hvordan vinne i poker, hver gang du spiller

Svaret er ikke tilfredsstillende for de fleste, men uansett hvor dyktig en pokerspiller er, vil det ikke være mulig å vinne i poker hver gang, med mindre man spiller veldig sjelden og samtidig har veldig god flaks de gangene man spiller.

Den eneste måten å “vinne” i poker hver gang, er å se på spillet i seg selv som en form for underholdning, og uansett utfall vil man i det minste sitte igjen med selve opplevelsen av spillet, spenningen. Pengene tapte man kanskje (hvis man spiller med penger), men gleden ved å spille kan ingen ta fra deg.

Selvfølgelig vil det som regel være morsomt å spille om man vinner eller i det minste spiller slik at man er fornøyd med egen innsats i poker, men man kan aldri vinne hver gang, selv ikke om man hadde vært verdens beste pokerspiller.

Spill fordi det er morsomt, og spill kun med penger du har råd til å tape med god margin, og du vil kunne “vinne” i poker hver eneste gang du spiller. Poker er kanskje det beste vi har av underholdning fra pengespillenes verden, og det ville være synd om du lar dette spillet bli ødelagt fordi det påvirker din økonomi negativt. Spill med små summer og ha det gøy.

Pokerproffene tjener gode penger på poker, men de vinner ikke hver gang, og du kan være sikker på at de ikke alltid har de beste tankene om poker som spill. Vil du drive som proff, må du legge fra deg ideen om å vinne hver gang, og du må glemme underholdningsverdien i spillet – spill for å vinne, og ikke fordi det er gøy. Hobbyspillere og rekreasjonsspillere klarer fint å tape med et smil om munnen, en proffspiller er derimot aldri fornøyd dersom penger går tapt. For rekreasjonsspilleren er det derimot deltakelsen som er det viktigste, og så kommer en eventuell seier i neste omgang.